helg

Har verkligen bloggtorka, vet aldrig vad jag ska skriva.
Hur kul är det och läsa vad man har gjort på dagarna liksom?
Det är ju inte så att man orkar skriva värsta funderingarna,
men bara för att så ska jag skriva vad jag gjort de senaste dagarna.
Torsdag - sista dagen på praktiken för denna vecka då.
Vi hade inte mycket att göra så jag begav mig mot stan vid 12
för att möta upp min syster, vi gick på systembolaget bara för att
Ida kan göra det liksom. På kvällen drack vi någon cider och kollade på hockeyn.
Fredag - skola 9.50-13.20 ungefär, systembolaget igen. Stan en snabb sväng.
Sen lagade vi mat och drack några glas vin, sen begav vi oss till Jenny där vi spelade
Oxie frågesport. Sen gick vi hem till mig där vi fortsatte med Oxie, sen gick vi och la oss.
Lördag - solsidan, oxie. ingenting mera har hänt, kanske bli sushi ikväll också. Sen är det ju hockey
då vi förhoppningsvis kommer att spöa södertälje (?) idag.
Fårse sen vad kvällen har att erbjuda ska nog bara ta det lugnt, för nu är det ju bara 6 dagar (144 timmar)
tills vi beger oss till dundret.
Det ultimata gänget kommer att ha den ultimata helgen.
Kan det bli mer legendariskt?

nsd

idag är det andra dagen på praktiken, så vi har väl suttit vid datorn i princip hela dagen.
imorse så kom amanda och hennes pappa och hämtade mig på björx, sedan for vi vidare till nsd för bönemöte (redaktionsmöte). det var faktiskt riktigt intressant att få höra lite nyheter som ingen annan vet ;) sen har jag suttit och skrivit krönikan "damerna vs. herrarna" , så alldeles nyss skickade jag iväg den till nsd. har varit väldigt stressigt hela dagen men vi överlevde, snart ska jag bege mig hemåt med maxmat. får se sen vad kvällen har att erbjuda!

iallafall idag fyller världens finaste syster 20 år!
så nu blir det väl bolaget nästa för henne då hehe ;)


all i do is win

Gårdagen levererade med min bättre hälft! fast vad kan man säga lixom, vi är ju amandor så?
kvällen började med att vi träffades på konsum för att köpa chips, och ja det gjorde vi också.
sen begav vi oss hem till mig där vi ivrigt väntade på att hockeyn skulle börja! =) efter ett tag begav pappa sig iväg så då drog vi igång musiken så blev det (D) ;) efter hockeyn så kom grunk kim och moa och hämtade oss så vi var bara och snurrade på stan å i gstad :) for hem rätt så tidigt och somnade väl direkt? nu ska jag nog fara iväg och tjäna lita para cash money flow you name it ! puss

lördag

Gårdagen spenderades med Amanda, vi hyrde 3 filmer - vi såg bara 1. Vi åt maxmat och mängder med godis.
Förresten ni vet en sån hära spritpenna med bläck i, en sån lyckades jag he sönder igår haha så det for bläck på bordet,  golvet,  mina händer, och jeans, tror ni skiten gick bort? nej. så det är fläckar lite hära och var, så nu har jag förstört ett kök typ ! (kryssar för de på min att göra lista). Sitter och lyssnar på nå musik ska väl snart göra mig färdig för kvällens bravader som består av att ha läktarvåld i soffan, för ikväll är det saik-lule! så min andra halva Amanda f kommer väl hit på någon timma :-)

fredag

så, äntligen helg! så jag har längtar, eftersom att i helgen händer de massa spännande saker!
just nu sitter jag och väntar på att emma ska komma och plocka upp mig så ska vi fara å glida en sväng bara för att ha gjort det lixom! för det är ju nämligen så, att idag, just idag - den 14 januari 2011 så har emma varit 18 i exakt 13 dagar, ja men just idag så har hon tagit körkort!! :D så dagen kommer spenderas med henne så vi får väl se vad vi hittar på för missions!
sen imorgon så sticker vi ganska tidigt på morgon, för vi ska till haparanda/finland och gå på Ikea och alko! får se om vi hittar på något annat bus då vi ändå är där uppe :D åså pricken över i:et så är det ju hockey imorn!
Kanske den ultimata helgen?

torsdag

Vi hade då foto hela dagen som vanligt, det var en ganska lugn dag där man knappt gör någonting annat än att sitta vid datorn. efter skolan gick jag på stan en sväng, först med henny och alexandra. sen kommer maria så vi gick omkring och surrade osvosv, fick med mig ett snyggt linne hem som var på rea ! sen tog jag med mig maria till björx där vi bara chillade och kollade i de gamla skolkatalogerna och åt ett varsitt skrovmål ;) kvällen avrundades med min bok sedan en snabb titt på green street hooligans ;)

life is a highway

såja, nu var andra dagen på skolan avklarad ! har just insett att detta är min senaste dag i skolan, 14:20. så kan ju bara säga att jag mår som en gud nu då man har ett riktigt partyschema ;) snart kommer pappsen hem då ska vi äta nå mat sen blir det väl att kolla på hockeyn =) å snart ska vi ha praktik på nsd också, kuwl.

tjennaare tja

ojojoj nu har skolan börjat igen och man är redan less.. haha. men men jag och amanda sysselsatte oss med att rita ett zoo typ? så vi klarade oss igenom svenskan, tur det. ebba kanske kommer hit på ett tag och lagar middag med mig =)
juste i lördags så tog jag och benne bussen in till stan för att hämta ut pengar och sedan hoppa på porsöbussen. ser att det går en buss på 1 min , så vi skyndar oss till bussen och sätter oss längst bak. då bussen inte svänger in misstänker vi att vi har tagit fel buss! men benne försöker övertala mig att den svänger in vid kvantum så jag litar på han. Men det gjorde den ju såklart inte. så jag frågade hon som satt brevid mig om det var porsöbussen, nej, det var alltså den som gick till sunderbyn....  asså vafan kollade jag inte ens vilken buss det var som gick? såg bara att det stod 1 min... men som tur var så kunde vi hoppa av dära vid munkeberg men men vi fick ju oss motion iallafall. haha! asså hur länge sen var det inte man hoppade på fel buss?
orkar inte lägga in nå bilder nu för jag ids inte föra över dom från mobilen
tråkigt men bara text hehe men skitsamma =)

................

hur fan orkar man ens försöka? att jag inte fattar.
man tar sig all jävla tid i världen men ingenting
får man tillbaks. alltid på någon annans jävla villkor.
det var bara ett jävla misstag alltihop

2010

tänkte bara rabbla upp några minnen sen 2010 bara för att liksom ! ;)
- firade in 2010 med världens finaste ebba.
- gjorde min första tatuering.
- tillbringade dagar borta i furufjärn med många fina.
- for till turkiet för första gången med några andra familjer.
- skaffade mig en hund (snart kommer en till)
- lk & pdol (ingen kommentar om något utav de)
- lärde känna en underbar människa, anna.
- furufjärn x2
- träffade världens finaste människa!
- tror jag lyckades köpa min första bok....
- hade en amazing födelsedag
- hade ett legendariskt nyår
kommer säkert några vackra bilder sen då jag orkar ta tag i den andra datorn och försöka få igång det helvetet.
nu är det bara upp till bevis och se vad 2011 har att erbjuda

missions

igårkväll for jag ut med benjamin, vi gjorde inte mycket vi tog det mest lugnt och snacka trevligt trevligt , sen kom ebba så vi socialade oss med henne sen blev det lite missions med <3 hehe ska snart kliva upp och ta mig nå frukost sen börja fixa mig för hockeyn osvosv ! sen får vi se vad denna lördagskväll har att erbjuda kanske några (d) ?

vackert vackert

nu har jag städat hela mitt rum, har plockat ihop allt på golvet , dammtorkat i princip varje sak som jag kunde hitta.. har även dammsugit osvosv tror inte det varit såhära vackert på några månader hahha skönt och ha det bortgjort, nu kanske jag ska bege mig utåt å sociala lite har legat i sängen i 14 timmar typ , är sjuk men men orkar inte vara hemma nå mera så see ya later !

RAGS TO RICHES !

tjennare tja

jag älskar dig , är det bara en vacker lögn ?

byafolket

hela gårdagen spenderades med min fina emma från örarna :) vi for ut med skotern och var lite överallt såsom persön stugan brändön örarna sen tillbaks till stallet. sen for vi hem och flippade några burgare sen var det bara att bege sig till hockeyn. sen kom också amanda jatko och gjorde oss sällskap trevligt trevligt =) sen iallafall emma fyllde ju 18 i helgen så bara hon klarar körkortet nu om en vecka så far vi ut på lite missions nästa lördag :D

amnesia

gårdagen spenderades med henny i stan, fick inte med någonting hem för jag var fattig hehe. sen så igår så sökte jag två jobb också , så båda skulle höra av sig nu i veckan ! :) sen kollade vi hockeyn , som lule tydligen vann i förlägningen hehe , sen gick jag till ebba och vi spelade ut amnesia idag hojja vad hemskt det var för han kommer och jagar en hela tiden så måste man springa uta bara fan ! nu har jag ätit sushi så ligger i koma typ , åså är det jönssonligan på tv ;)

kåbdalis

torsdag - söndag, vilken helg säger jag bara.
den har varit legendariskt.
kåbdalis levererade som vanligt ;)

torsdag - middag i restaurangen ,
vin och dusch i iskallt vatten.

fredag - skidor, dusch , party ,
after ski , party middag party
(kaosa dära ett tag oclså)

lördag - trött som ett arsle
party after ski party (jag är inte svartsjuk)

söndag - orka leva typ , skidor
sen hem !

hardcore superstar - moonshine

känns tveksamt om videon ska ut ehheheh den var inte så vacker som jag förväntat mig... men några bilder ska allt komma upp snart snart snart

vi hade det iallafall mega jävla askul ! :D






RSS 2.0