hockeykväll

Kom hem för ett litet tag sen. Jag och Emma for först och lunchade, sen så begav vi oss ut till biltema (i brist på annat) och efter det så skulle vi fara och titta på skäldpaddor, fy in i satan så söta dom var! Sen gjorde vi inte allt för mycket, så nu blir det väl nå middag snart sen blir det hockeykväll! Trevligt trevligt, och idag är ju Elias tillbaka och spelar, great! :)

tonight (i´m fuckin´ you)

Såklart, bara för att man är ledig så vaknar man tidigt och lyckas inte somna om.
Har iallafall inte gjort nå! Har bara legat och degat och varit ute med lyra ett par svängar.
Ska strax ta mig någonting att äta, sen så kanske man ska ta och göra bort lite skolarbete! :-)
Nu ska Emma komma och hämta mig på ett tag så ska vi fara iväg på äventyr! :-)
sådära ska iallafall min tatuering se ut som jag ska göra om ca 1 månad ! :)

lååååååååååååånghelg

väntar på att emma ska komma förbi så ska hon skjutsa mig till skolan, hehe sockerärtan där! :) sen så har jag multimedia i ca 2 timmar, sen tar jag fan långhelg ;) förbannat så skönt det ska bli !
iallafalll, kom hem med 2 par jeans igår! det behövdes verkligen, men men nu ska jag gå och göra mig iordning innan emma kommer!

LET´S GO FUCKING GRIZZLY

sådärja, nu är det bestämt.
den 2 maj 2011 beger jag mig till jari för att gadda mig för andra gången. så då ska jag även fylla i min första tatuering som jag gjorde för lite mera än ett år sedan. har även varit och övningskört ikväll: björkskatan-storheden-bergnäset-stan-porsön-björkskatan. nu ska jag äta mackor och titta på wildhogs! :)

SM-GULD?!

förbenat vilken match igår, har aldrig sett något bättre. vilken lycka alltså!
nu ska vi se till att vi verkligen krossar skellefteå AIK i semifinalen, oj oj, det här kan ju fan inte bli bättre alltså!
herregud, nu kan man ju seriöst dö lycklig! kunde det ha varit den ultimata dagen igår ? ;) förutom lite missöden, men men jag överlevde ju !
jaja nu ska jag sätta igång med pluggandet.
från och med nu kör jag mitt eget race fuckers!

you filthy slut

patetisk är ju bara förnamnet, att man ens orkar? fan vilket jävla liv, asså seriöst.
du skämmer ju ut dig själv, alla vet om det.
whore.

bm

Igår så fick jag fara iväg och jobba på bm, var och gjort betongbalkar hehe ;) det gick väldigt bra, sen vid 4 så fick jag äntligen fara hem! sen blev det missions på kvällen! så får se vad denna lördagskväll har att erbjuda ;)

oops!

Fick just panik, mitt lösenord funkade inte! Eller jag hade bara skrivit fel, men seriöst kunde ju ha dött där asså! Fast nä! Ligger i soffan och degar, kollar på Sjunde himlen. Får se vad som händer idag om det blir en degig dag eller om man far ut på något äventyr :) Tror jag iallafall ska beställa hem några klädesplagg, fast nu ska jag gå in och kolla om det har kommit in nå nya läggor! :D Och i helgen är det sista matchen i grundserien, sen så börjar slutspelet! Hojja vad tiden går fort! Nä nu ska jag göra någon nytta! :)

RSS 2.0