kåbdalis

Har just varit ute i förrådet och hämtat ut skidorna, pjäxorna och stavarna.
Beger mig på några timmar till kåbdalis! Ska förövrigt tvinga pappa så att jag får köra dit,
så håll er borta från vägarna för här ska ut och matas! Vi ska bo i bergstugan, är grymt taggad :)
ska bli skönt att vara borta över valborg med en massa fina människor :)

p to the åsk

då man har haft såhär roligt så har man inte tid att blogga!
förra helgen spenderades i pite då John hade kommit upp från stockholm så vi höll på att busa på som vanligt bara :)
kom hem i måndags då jag bara tog det lugnt hemma (tror jag) , sen så i tisdags så begav jag mig till älvsbyn dära våra hundar skulle vara med i en film som har premiär 2012, verkligen kul! :D i onsdags så for jag och sandra ut och gjorde inte allt för mycket, vi satt mest bara och surrade vilket var trevligt eftersom man inte träffat henne på ett bra tag :) i torsdags så tog jag och emma passaten och skulle fara iväg till sanatoriet haha efter lite vilseåkning så kom vi fram iallafall ;) och så körde vi på en grävling hahhahah :D sen for vi och letade bisamråttor haha ! sen spelade vi tvspel och somnade ! på fredagen så började vi elda i badtunnan sen for vi och handlade och de, sen var det bara att grilla och bada hehe mycket trevligt :D lördagen ringer pappa och frågade om vi skulle fara till kåbdalis , så vi for mot stan och plockade upp alla sen for vi till flygbasen i vidsel och var dära och härjade med massa folk och klättra på flygplan och så vidarehahha :D sen begav vi oss mot kåbdalis en sväng! bilder kommer :D

"välkommen till jönköping"

alltid lika trevligt då inbjudningskort trillar ner i brevlådan.
"Hej Amanda! Välkommen till Jönköping, hoppas du får en trevlig dag."
Snart beger jag mig utåt för att vandra 1mils promenaden!

bottoms up

lördag; Fick skjuts till örarna av pappa, sen for vi till jämtön och hämtade upp Oscar sen så bar det av till vitå där vi kollade skotercross! Trevligt trevligt :) slappade hemma ett par timmar, då kom emma sen och då flippade vi några burgare sen drog vi iväg och tvättade bmwn :) sen for vi en sväng på stan och då så mötte vi upp ulf och några utav hans kompisar så vi lämnade bmwn i stan och snurrade imperial ist :) så vi for och hämtade pappa på björx sen så for vi och lämnade av allihopa så jag och emma kunde ta chryslern och fara ut :)

the motherfucker whooped my ass all night

Bob Dylan
Ziggy Marley
Kings Of Leon
M.I.A
Journey
Mustasch
Kan det bli mycket jävla bättre eller? NAE.
Slutade 13.45 idag, men var kvar på skolan för att redigera bilder som jag tagit idag på Jacqline och Mirjam, så det blir redovisning imorrn! :-)

bb

Nu ska jag strax lägga mig under täcket och kolla på bigbrother!
Imorgon så har jag en lång jävla sovmorgon (SKÖNT OM NÅGOT) så börjar 11.30, sen efter det så ska jag fotografera Mirjan som ska vara "varm" och Jacqline som ska vara "kall" :-) så puss och kyss, nu BIGBROTHER!

thank god it´s friday

Har inte blivit mycket gjort idag! Men pappa kom och hämtade upp mig så for vi och lunchade, sen har vi varit och handlat osv. Har just pressat en pizza och nu ska pappa snart fara till boden och hämta någon bil så jag ska göra mig klar strax så ska Karin och Emma komma och hämta upp mig snart så ska vi fara och snurra bara :-)

ångest

jag har ångest, jag får damp! tur att jag har en månad på mig att fundera men ändå, jag blir gråhårig snart ! :@
Nondum amabam, et amare amabam.
quaerebam quid amarem, amans amare.
Nondum amabam, et amare amabam.
quaerebam quid amarem, amans amare.



RSS 2.0