cydia

Såklart, min iphone gick ju "sönder" i förrgår, less jag blev... fattade som inte vad det kunde vara men men, och igår mötte jag johanna för att vi skulle kolla vad det var för fel, så nu visade det sig att jag hade tagit bort själva jailbreak appen.... så hade lyckats låsa tillbaka telefonen! klyftigt, men nu har jag jailbreakat den igen men insåg att jag behöver ett 3-simkort för att kunna gå in på cydia.... orka

söndag

Började med att fixa mig, sen for vi till varvet dära vi satt och surrade på ett par timmar, sen skulle vi ut på thai thai och äta så vi var dära till 10 ungefär :) då tog jag taxi till bergnäset för att vara med jamie och karin och några andra , johan kom och hämtade upp oss på ett tag sen så for jag och karin runt med max och viktor och johan, hahah mycket jävla trevligt var det, en galen kväll ! kommer bilder ja0

lördag

jahapp, igår vart det en hemmakväll, skönt det ändå!
idag så for vi till stan och lämnade igen några saker sen for vi till bilutställningen och tittade på bilar osv :)
sen köpte vi några nya fiskegrejer sen for vi och köpte mig en iphone :):) så nu pillar jag på den, ska fara in till stan och äta på ett tag sen ska vi nog och snurra :) pz.

the motherfucker whooped my ass all night

jahapp , milen igår , gick ändå riktigt bra, men trodde inte det skulle vara så jobbigt med alla uppförsbackar! jag emma karin och johanna gick på ungefär 1,20, vilket kändes bra :) sen var det bara hem och duscha för att sedan fara till skolan och göra nationella i engelska!
efter det så kom mamma och ida till skolan så gick vi till max, riktigt gott!:D
sen fick jag sovsällskap också
idag hade jag 3 lektioner, sen for jag och pluggade matte sen damsög jag farmor och farfars hus, jag putsade fönster och bytte gardiner i vardagsrum och kök :) sen då jag kom hem damsög jag lägenheten, skurade, slog på en tvätt- och diskmaskin! nu film, pz.

scared of the dark

ännu en helg avklarad då, har varit i furufjärn med greken och ebbzor, mycket trevligt. var på storheden och stan igår, vi skulle handla grejer åt mig, men hittade ingenting jag ville ha, men pappa fick allt med sig några klädesplagg! imorrn taggar vi milen, sen blir det nationella sen efter det så får jag sovsällskap! trevligt trevligt :) har varit och dragit en runda på ob så nu ska jag strax hälla i mig en gainomax! pz

el to the säkerhet

fick ett ryck för några timmar sen och blev sugen på att börja på inlämningen om säkerhet, så jag gick in på sidan och gjorde testet (vart förvånad själv att det gick så bra, men svaren var ju ändå ganska uppenbara!) , ja iallafall sen så läste jag allt det där om elsäkerhet sen började jag bara skriva, och skriva och skriva, pappa satt till och med och skruvade isär kontakter för att visa mig hur dom såg ut haha ;) sen ritade jag fina bilder i paint, haha! minns att vi skulle koppla ihop en i högstadiet, och jag fick mycket väl godkänt på det! ;) ja, men nu till det jobbiga - jag hade inte läst vad vi egentligen skulle göra för arbete, så jag spåra iväg men som tur var så gick det bra för jan-ivar. nu, 4 datorskrivna sidor senare tänker jag gå ut och ta en cigg för att sedan lägga mig i soffan och invänta Big Brother! :) pz.

Elsäkerhet - CHECK! √



Im just trying to love you

Ännu en skoldag avklarad, har i princip gjort klart min hemsida så det känns riktigt skönt :)
Efter det kom pappa och hämtade upp mig sen cyklade jag och Ebba mot ormberget,
mindre lyckat var det ju då vi åkte vilse redan på björx, så det tog ett tag innan vi hittade
ut till vägen igen, haha! Iallafall, orienteringen gick bra, fick springa runt hela berget för att
hjälpa slöfisarna Amanda och Ebba, men det gick bra tillslut. Har just tryckt en hamburgare,
vilket jag tyckte att jag förtjänade efter en massa springandes (vi gick hela tiden) , så nu tänkte
jag sätta igång med lite skolarbete så man får det bortgjort! peyz. :)

no time.

har ingen tid till att blogga, eller egentligen så har jag det.
men jag orkar verkligen inte, har ändå inge vettigt att skriva,
men nu blev jag riktigt sugen på att skriva av mig!
tänkte beställa nå kläder på en strax, blir ett par leggings
med mönster en klänning och en snygg stickad kort tröja! :)
blir nog ett par open toe marble imorgon också ;)
tänkte nog gå ut och ta mig en cigg sen så ska jag trycka
bullar och kakor och invänta bigbrother!
Scared of the dark - Adam Tensta
TAG - Lazee
Give me everything - Pitbull
Money to Blow - Birdman
Beautiful people - chris brown

tattttoooo

nu är det 2 dagar sen jag gjorde tatuering , och jag är verkligen supernöjd!
det blev lite gorm då jag kom dit och då inte skrivaren fungerade, men det löste sig efter ett tag.
jag valde att ha dom med svarta konturer och en lätt skuggning på mage och vingar och ett par andra ställen, vilket han kom på själv. satt i ungefär 45 minuter och strecken på min första tatuering tog inte ens 1 minut. trodde det skulle ta längre tid, men är verkligen jättenöjd med resultatet ;) så nu planerar vi nästa!
nu ska jag iallafall smörja in båda tatueringarna med helosan!
nummer 1. 1/3-2010
nummer 2. 2/5-2011

RSS 2.0