torsdag

hojja , inte min dag idag.. började med att jag var jättetrött sen då jag kom till skolan så skulle vi väl ut och fota 3 bilder var 1. frysning 2. rörelse 3.panorering, jag tror inte jag lyckades med en enda bild eftersom att min kamera inte ville samarbeta med mig idag .. sen mitt i allt skulle vi tydligen på teater , så det gjorde ju inte saken bättre. jag och alexandra sprang på stan en sväng sen gick vi på max och åt chilicheese, MUMZ ! sen efter skolan skulle jag till stan och köpa nå saker , men banken hade inte stoppat in mina pengar så det blev inget ..
vi får väl tagga till hockeyn ikväll då.

hemmafru

TJINGELING  BADRING. KUL ATT JAG SKRIVER MED STORA BOKSTÄVER... JAG OCH MIN VIVAZ KOMMER INTE ÖVERENS ÄNNU SÅ DET FÅR BLI SÅHÄRA, IALLAFALL SÅ HAR DET VARIT EN LUGN DAG I SKOLAN, DET BÖRJADE MED MUM SEDAN MDK DÄR VI HADE KLASSFEST I DATARUMMET ;) SEN BLEV DET MAXMAT, PLUGG OCH SEN BLEV JAG RASTLÖS SÅ JAG PLOCKADE I DISKMASKINEN. STÄDADE BADRUMMER OSV... TROR JAG SKA BLI HEMMAFRU. SEN HÄNGDE JAG TVÄTTEN HEJDÅ

kallax

 

hola

ben harper , john mayer , rings , cola och snus. maxad fredag alltså ! 
imorgon ska jag fara till kallax med grabbarna dom ska köra cross och jag ska ha min fotosession !


ltu

idag har vi varit på ltu på några föreläsningar , den första var faktiskt ganskt intressant ! :-) den andra var bara jobbig för dom skrek å hade sig och killen var helt jävla speedad , han hade väl gått på tjack eller nå ;p sen tog jag en promenad hem , vilade ett tag sen städade jag , får se vad som händer ikväll !
 


hockeykväll.

HOLA ! fick skjuts till skolan idag, det första vi gjorde var att bildbehandla våra bilder sen förra veckan. sen hade vi redovisning på dom. Sedan gick vi igenom slutartid och lite annat , känner att det är dags att ladda kameran som har legat utan batteri utan en vecka typ ..
Sen så gick vi iallafall till den svarta studion, jag fick agera som fotograf och billy, alexandra och henny fick vara modellerna. (fick inga normala bilder, fast det var inte meningen heller) haha !

sitter och kollar runt på lite olika mobiler , men jag vet fan inte vad jag vill ha för någon !
iphone? htc? galaxy s? xperia????????????!?!?!? känner mig nog mest taggad på vivaz nu faktiskt :p


ska fundera över den saken och se om jag hittar någon , men snart ska jag och pappa bege oss till stefan för att kolla hockeyn. peyz.


monday

har haft en ganska lugn dag i skolan idag, hade först nk sen mdk sen slutade jag, men blev ändå tvungen att ta en powernap då jag kom hem så ska snart laga mat å gå ut med hunden sen ska jag nog kriga med nkn ;p
skönt att slippa skolan på fredag iallafall hehe : )
imorrn blir det dans, får se vad vi då ska hitta på om vi börjar nå med krumpingen :)

peace and love
 


abandon

vaknade för ett tag sen , ska börja göra mig klar för om någon timme kommer amanda hem sen ska vi gå från allstar till coop ;) så vi börjar väl tagga snart då! peace and love
.


IT´S FRIDAY!

grymt jobbig dag i skolan, 9.50- 16.20, urs !  blir iallafall en lugn kväll ikväll, sen imorgon så taggar vi hockey ;)
amanda f ska följa med, hihi. ska väl sätta igång med cs5 igen !

 


hej elitserien.

har sagt till mig själv att jag aldrig ska börja blogga, men nu är jag här !

Har iallafall haft foto hela dagen idag , har mest skrivit allt om bländare och slutare och så vidare. Sen så fotade vi några bilder idag med olika skärpedjup.

Gick till stan med freja sen för att leta ett par skor, hade ångest !
Sen kom pappa och då hittade jag mig ett par från vagabond ! :)

Och nu har elitserien börjar, så nu taggar vi tills på lördag, peace and love.


freja esta es min hockeynörd. ( min spanska är klockren! )









Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0