saturday

har varit en ganska lugn dag idag, har städat en massa sen for jag iväg på middag hos farmor och farfar. sen kom lovisa niklas annelie virpi och ulf hit för att titta hockey så vi tog oss någon cider osv :) sen kom också ebba, så vi kollade på bigbrother, sen kom hjärtat förbi ett tag så jag fick pussas med han :) nu ska vi nog kolla film!

hothot

Sitter på skolan nu, har varit i både svarta och vita studion och tagit porträttbilder. Senare blir det nog hockeyn, det är ju Luleå - Skellefteå ;)

2 cool 4 school

varför står 2 killar tillsammans i duschen och tvålar in varandra...? det var ju som inte okej, urs och fyfan haha fan va cool han är jag får damp :D hihi skönt det ska bli med lång jävla sovis imorrn sen så har man ju bara mum sen är den skoldagen över ; )

big brother

hur legendariskt är det inte med big brother kanalen liksom? har suttit och kollat sen klockan 3 typ, å det är så sjukt! niklas är så söt! å alla andra är ju bara knas.. hehe kommer sitta som ett plåster i soffan, i 105 dagar till så är tvn min bästa vän. urs vad dom skriker på tv, men nu har man iallafall fått veta lite hemligheter om alla dom ;)
men kan dom inte texta programmet, förstår ju förfan ingenting av dessa skåningar, dom kan ju inte vara svenskar typ.. men men!
sitter och kikar på tatueringar just nu, är jävligt sugen på att göra en till, och har några ideér men kanske ska fortsätta på min andra först? :)

orkar inte

orkar inte skolan.
orkar inte vara hemma.
orkar inte göra nå.
orkar inte sova.
orkar inte tänka.
orkar inte med någon.
orkar inte med familj.
orkar inte blogga.
orkar inte vara seriös.
orkar inte luleå.

9/2-2011

vacker rubrik, jotack jag vet.
hjärnsläpp, kom inte på något bättre.
vet inte ens vad jag ska skriva.
idag var det näst sista dagen på praktiken,
har jag gjort någonting vettigt idag? nej.
kommer jag göra det imorrn heller? nej.
orkar jag lägga upp bilder? nej förfan.
är extremt uttråkad. men är ändå för lat för att göra någonting.
sitter bara och funderar på massa gorm men men.
kan säga att dundret var så amazing, herregud vad kul vi hade!
saaben.vippabacken.frasses.harry´s.stugan.maten.vin.ölspel.säng
partypeople. LEGENDARISK HELG ALLTSÅ, MKKAAAY :)

dundret

var i skolan några timmar, sen kom emma och hämtade mig så vi for till henne och packade hennes saker och lagade middag och massa annat. sen for vi och hämtade mina skidor sen så drog vi iväg och lämnade dom på amandas pappas jobb! imorrn kommer emma hit på morgonen så ska vi fara tillsammans till skolan och sen vid 2 så beger vi oss till dundret! förstår ni hur sinnessjukt kul vi kommer ha det?! :D
Har fortfarande inte packat klart, orkar inte nu ! ska strax hoppa in i duschen och sen kanske gå och lägga mig tidigt så man är pigg imorrn ;)
Så om 24 timmar så befinner jag mig i dundret med en massa fina människor!
nu kör vi!

RSS 2.0